1.9.2020
Ihminen laskemassa taskulaskimella.

Blogi: Sovitellun päivärahan matematiikkaa

Osittainen työteko työttömyyden tai lomautuksen aikana kannattaa. Myös mielikuvat päivärahahakemusten käsittelyn hitaudesta sovitellun päivärahan tilanteissa ovat vanhentuneita. Miksi niin?

17.6.2020
Kolikkopino suurennuslasin takana pöydällä.

Blogi: Vastuullinen taloudenpito suojaa myrskyissä

Kirjoitin tammikuussa talous- ja työttömyystilanteen vaikutuksista KOKO-kassan talouteen. Silloin talouden taivaalla näkyi korkeintaan joitain tummia pilviä, ja nekin siinsivät vielä kaukana horisontissa. Koronapandemia käänsi tilanteen päälaelleen ja myrsky nousi hetkessä.

2.6.2020
Surffaaja tasapainoilee matalan aallon harjalla.

Blogi: Hyökyaalto taltutetaan ketterällä lainelaudalla

Maaliskuussa uutiset täyttyivät koronasta ja lomautukset tulivat hyökyaaltona. Epätoivon sijaan päätimme hypätä ketterälle lainelaudalle.

10.3.2020
Nainen istuu pöydän ääressä ja käyttää läppäriä.

Oletko jo tutustunut eAsiointiin?

Jos olet hakenut KOKOsta ansiopäivärahaa, on eAsiointi sinulle varmasti jo tuttu. Jos et ole, käy ihmeessä tutustumassa siihen. Palvelu on kaikkien KOKOn jäsenten käytössä ja voit kirjautua omilla verkkopankkitunnuksillasi.

27.1.2020
Pöydällä kolikoita hajallaan ja pinossa.

Talouden hyvä vire heijastuu myös työttömyyskassan jäsenmaksuun

Talous- ja työllisyystilanteen muutokset vaikuttavat vahvasti työttömyyskassoihin. KOKOn talousjohtaja Panu Lavonen avaa blogikirjoituksessaan seikkoja, jotka vaikuttavat kassojen jäsenmaksuihin.

15.1.2020
KOKO-kassan 50-vuotisseminaarin yleisö kuuntelee juhlasalissa puhujaa.

Vuosi 2019: 50 vuotta, KOKO ja 200 000 jäsentä

Vuosi 2019 oli monella tavalla merkityksellinen KOKOlle. Aloitimme vuoden IAET-kassana, täytimme 50 vuotta ja ylitimme 200 000 jäsenen rajapyykin, mutta ennen kaikkea hoidimme tärkeintä tehtäväämme, ansioturvan maksamista ja jäsenten palvelemista.